به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، محسن جانجان، روزگذشته یکشنبه 22 مردادماه در جمع خبرنگاران گفت: از مهمترین مزایای ثبت آثار تاریخی در فهرست میراثجهانی به رخ کشیدن ریشه و اصالت آن و نیز پیامدهای مثبت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از مهمترین مزایای این اتفاق بزرگ درکشور است.
مدیر بنیاد ایرانشناسی استان همدان ادامه داد: ثبت جهانی «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» باعث معرفی و شناسایی هرچه بهتر این استان تاریخی به سراسر جهان خواهد شد و قطعا در توسعه گردشگری استان نقش بهسزایی ایفا خواهد کرد.
جانجان تصریح کرد: این اتفاق مهم با پیگیری مدیران و همراهی مردم اتفاق خواهد افتاد و قطعا اطلاعرسانی دقیق، درست و بههنگام از روند پرونده باعث خواهد شد تا همه مردم دلسوزان میراثفرهنگی در جریان اتفاقات رخ داده قرار گرفته و به اقناعسازی افکار عمومی کمک میکند.
مدیر بنیاد ایرانشناسی استان همدان اضافه کرد: از دیگر مزایای ثبت جهانی، صیانت بافت تاریخی و داشتههای فرهنگی است، همچنین توسعه و حفظ ارزشهای گذشتگان که هنوز هم در کهنشهر همدان رگههایی از آن به چشم میخورد از برکات ثبت جهانی محسوب میشود.
او ادامه داد: علاوه بر این، داشتههای فرهنگی مانند زبان، خوراک، پوشاک و... با ثبت آثار در فهرست جهانی یونسکو، ماندگار میشوند و آیندگان میتوانند یادگاریهای نیاکان خود را به خوبی بشناسند.
به گفته مدیر بنیاد ایرانشناسی استان همدان آثار با جهانی شدن در معرض دید جهانیان قرار میگیرند و حفاظت و صیانت از آنها راحتتر انجام میشود.
انتهای پیام/
نظر شما